September 4, 2016

En Kærlig Kontrakt.

No. 4 af den lille serie på 4 (men kan sagtens læses alene)

Står du kraftfuldt og stærkt, når der er stormvejr i livet?

De 7 Kærlige Skridt til Livsstyring har forandret mit liv - og de kan forandre dit 


Jeg kan sige dette, fordi alle 7 skridt handler om at se indad og forandre forholdet til os selv, ved BÅDE at have fokus på betydningen af vores Indre Dialog og forholdet til, hvordan vi træder ind i denne verden og tager ejerskabet for vores Liv

So, here it comes

Du er det Vendepunkt, du har brug for:  De mål vi sætter os, og om de fører os til, de drømme vi har for vores liv, forudsætter om vi tør, kan og vil være det Vendepunkt, som vi har brug for. Medmindre vi allerede er i vores drøm, og der overhovedet ikke er noget, vi kunne tænke os anderledes, så indebærer vores drømme og mål, at vi skal flytte os et andet sted hen i os selv. I de allerfleste tilfælde betyder det, at vi skal vokse et eller andet sted inden i os, for at flytte os selv frem til målet

Du skal sige Ja til dig:  Når vi rækker efter drømmen og må flytte noget indeni i os selv, så vil vores nuværende Indre Dialog blive udfordret. For den er jo baseret på den vej, vi har gået. Og en vigtig del af ligningen er, at sige Ja til dig og det du møder i din Indre Dialog. Din opgave er at tage bestik af, om dialogen støtter dig, eller holder dig tilbage

Du skal være ambitiøs med dit Potentiale:  Vi har så meget mere Potentiale, end vi tror. Vi har ofte vores fokus på at lære og udvikle os, til det som der er brug for - til det andre efterspørger, til det andre sætter pris på og kan bruge. Vi "sælger" vores arbejdskraft, energi, tid og evner for en eller anden form for økonomi og tryghed. Og det er der som sådan ikke noget forkert i. Vi er bare så meget mere - også. Men når vi går efter vores drømme, så udvikler og forfiner vi vores menneskelige Potentiale endnu mere, ved at være modige og sårbare. På den måde stoppes vi ikke af vores begrænsninger og frygt.

Du skal lade livet træde i karakter:  Når vi rækker efter noget mere, så er der et "mellemrum" fra der hvor vi er, og der hvor vi skal hen. Der er derfor også en forskel på, det vi allerede kan, og det vi skal kunne, for at komme dertil vi gerne vil. Det betyder, at vi bevæger os ud på en vej med udfordringer, som vi må invitere inden for - tage imod og vokse med. 

Du skal passe på dig:  Giv dig selv omsorg på alle planer. Du skal tage dig af, hvilke følelser og tanker du har. Vælg, hvordan du vil føle i dit liv, og hvor du gerne vil hen, og fokuser på hvem du har brug for at blive på den vej. Følelser genereres af vores tanker og Indre Dialog. De holder på os, laver begrænsninger og viser angsten, frygten, tvivlen eller tristheden. Dem kan vi ikke komme udenom - og det skal vi heller ikke,. Følelserne har en energi til os, som vi har brug for - en viden om noget der er lagt på lager i en energi- og tidslomme. Det har betydning for hvor meget energi du har til rådighed - så vær opmærksom på det mad du spiser, de mennesker du omgås, og det du beskæftiger dig med. 

Du skal tage dig selv alvorligt:  Når vi tager os selv alvorligt, er der meget, vi stopper med at gøre. Når vi tager os selv alvorligt, bakker vi os selv op i det vi ønsker i livet - der hvor vi gerne vil hen i vores drømme, vi tror på det - og andre må tro, hvad de vil. Andre vil ikke kunne se det, vi kan. Når vi lykkes med noget, så er det fordi, vi har taget det alvorligt nok! 

Det 7'ende Kærlige Skridt

Og arbejdet sker inden i os i vores Indre laboratorium - ved at være sammen med os selv!


Vi bygger vores egen Power, når vi begynder at "fylde os selv ud" og lære os selv og vores værdier at kende. Vide hvad vores drømme er for vores liv og bruge vores energi og fokus på at blive den, der kan få det til at ske.

Livsstyring lyder meget kontrollerende for nogen. Det er det også - på en måde, og på en måde er det ikke. For, når det handler om vores liv, må vi efter min opfattelse gøre begge dele. Og ikke overlade til tilfældighederne, hvad der skal ske.  Kun noget af det, eller ret meget, kan vi overlade til tilfældighederne - bare ikke det aller-allervigtigste, nemlig, hvilke følelser vi lader være dominerende, og hvilke tanker vi lader os styre af. Vi kan samarbejde med os selv om vores indre tilstand. Den viden vi får i det samarbejde, kan vi bruge som et barometer for, hvor vi er i forhold til hvor vi ønsker at være.

Det er  ikke det samme som at være kontrollerende

Det er at tage ejerskabet for vores liv, og lave den dagsorden vi gerne vil opleve i vores liv - og derefter lade livet træde i karakter og vise os vejen

Alt for ofte bruger vi energien på at bygge vores forsvar. Forestil dig, hvor let det er for andre at bryde de forsvar ned, du bygger op. Og jo oftere du møder nogen eller noget, der bryder det ned - jo mere energi skal du bruge på at holde det vedlige, uden at du selv bliver stærkere af det. Kan du se forskellen? Det holder andre på afstand, men hvis de bryder igennem, så er vi svage og mangler måske energien til at stå i os selv, og er derfor endnu mere udsatte.

I virkeligheden handler meget Power om, at turde at føle det vi faktisk føler.

Fordi vi ikke er vant til det, så er det noget, der skal trænes - men i det øjeblik vi tankemæssigt er villige til at anerkende følelsernes tilstedeværelse, sådan som de viser sig, så er vi stærke. Det er muligt, at andre ikke forstår os, eller er uenige - men det må de gerne være - for når først vi også kan være sammen med det - så er vi godt på vej.

Vi lever i et følelseunivers

- og hvorfor ikke tage det hele til os?


.

For all The LifeFullness® In You

Kærligst Pia Tingstedt

LifeFullness® Magasin

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: