Christina Taabell Bækgaard og Charlotte Krogh inviterer på skattejagt i serien

Kunsten at skabe et liv med Res​ultater, Retning, Mening og Kærlighed

Christina Taabbel Bækgaard og Charlotte Krogsgaard tager dig i dag med på en rejse hvor det handler om dit mindset. Deres mission er at gøre en forskel i verden. De har derfor valgt at give dig et  Gratis Gavekort til en værdi af 3.000 kroner. Det er en hel dag i enten Århus, Kolding eller København til kurset Unfold Your Power.

Hvordan taler du til dig selv? Taler du pænt? Hvordan taler du om andre? Eller vejret?

Hvad nu hvis du dybest inde har en følelse af at du ikke er værd at elske? En følelse du måske ikke en gang ved er der. Men den former hvordan du møder livet og hvordan du møder dig selv...

Tror du på dig selv, eller har du ligesom mange andre, svært ved at holde fast i de mål og det du egentligt allermest længes efter og gerne vil byde inden for i dit liv? Den eneste ene? Den passion som du ved er i dig? At skabe din egen Business?

Du tilmelder dig Unfold Your PowerLifeacademy.dk – under korte kurser. Under 1-dages kurser kommer 'Unfold Your Power' frem. Når du skriver Gavekort i ”Kuponkoden”, så får du dit kursus gratis. 

Kom til vores samtale nedenfor

MP4

MP3

P.S.

Du får Gratis Gavekort til en værdi af 3.000 kroner Det er en hel dag i enten Århus, Kolding eller København til kurset Unfold Your Power

Du tilmelder dig Unfold Your Power  på Lifeacademy.dk – under korte kurser. Under 1-dages kurser kommer Unfold Your Power frem. Når du skriver “gavekort” i ”Kuponkoden”, så får du dit kursus gratis. 

Du kan også følge LifeFullness®Magasin på Facebook