Samtale med Kirsten Lyhne

Kunsten at skabe et liv med Resultater, Retning, Mening og Kærlighed

Mange vil mene at Kirsten og Alexanders oplevelse er et rent mirakel

En beretning om livets sårbarhed og styrke.

Hvad gør man når man bliver ringet op, og får beskeden, at ens søn ligger livløs på en skibakke og der er en helikopter på vej. Der er mange elementer i historien, som kan være svære at forstå for mange. I dette interview gengiver Kirsten gengiver med stor klarhed hændelsesforløbet, og fortæller om, hvordan hun kunne kommunikere med Alexander, selv om Alexander ikke kunne forklare sig. Hør beretningen om en fantastisk helbredelse.

​Der er mange elementer i historien, som kan være svære at forstå for mange. I dette interview gengiver Kirsten med stor klarhed hændelsesforløbet, og fortæller om hvordan hun kunne kommunikere med Alexander, selv om Alexander ikke kunne forklare sig.

Hør beretningen om en fantastisk helbredelse.

En oplevelse som stadig vækker genklang på hospitalet i Tjekkiet, og en oplevelse, der har sat et aftryk af livet som noget der kan mødes med stor ydmyghed og uden frygt - selv i så tragisk en situation som denne ulykke var.

Kom til vores samtale nedenforDe_Karlige_Kontract_new_977x200

Den Kærlige Kontrakt - Kunsten at Skabe et Liv med Resultater, Retning, Mening og Kærlighed

Mange vil sige at Alexander og Kirstens historie er et mirakel

KirstenLyhne

 

 

 

 

 

 

 

Kirsten Lyhne

Hvad gør man når man bliver ringet op, og får beskeden, at ens søn ligger livløs på en skibakke og der er en helikopter på vejDer er mange elementer i historien, som kan være svære at forstå for mange. I dette interview gengiver Kirsten gengiver med stor klarhed hændelsesforløbet, og fortæller om, hvordan hun kunne kommunikere med Alexander, selv om Alexander ikke kunne forklare sig. Hør beretningen om en fantastisk helbredelse.

Du finder Kirsten Lyhne på Facebook