Samtale med Christian Christensen

Kunsten at skabe et liv med Resultater, Retning, Mening og Kærlighed

Christian brænder for – vores klima og miljø, o​g det hele liv. Christian har en ledende stilling Coop og spænder utroligt vidt i sit virke og indflydelse.

Indflydelse er smuk, når vi giver af kærlighed.

Og det er faktisk derfra Christian kommer. Kom med om bag ved kulissen, og hør om hvor velovervejet en vision Coop arbejder med.

Du får en fornemmelse af hvor meget Coop egentligt gør, for at være en positiv forskel i danskerne hverdag og også for bæredygtigheden i det hele taget. Jeg elsker, at så stor en virksomhed har værdier der handler om at sætte positive aftryk i verden.

Mød Christian på Facebook

Kom til vores samtale nedenfor


De_Karlige_Kontract_new_977x200

Kunsten at Skabe et Liv med Resultater, Retning, Mening og Kærlighed

Lyt med når Christian deler det han har på hjertet. For han har utroligt meget han brænder for – vores klima og miljø, og det hele liv. Christian har en ledende stilling Coop og spænder utroligt vidt i sit virke og indflydelse.

ChristianChristensen

 

 

 

 

 

 

 

 

Christian Christensen

Indflydelse er smuk, når vi giver af kærlighed. Og det er faktisk derfra Christian kommer. Kom med om bag ved kulissen, og hør om hvor velovervejet en vision Coop arbejder med. Du får en fornemmelse af hvor meget Coop egentligt gør, for at være en positiv forskel i danskerne hverdag og også for bæredygtigheden i det hele taget. Jeg elsker, at så stor en virksomhed har værdier der handler om at sætte positive aftryk i verden.

Mød Christian på Facebook

 

ChristianChristensen PortrætTilFBBoost

Interview