Samtale med Mads Wedel ibsen

Kunsten at skabe et liv med Resultater, Retning, Mening og Kærlighed

Formanden i May Day

Mads’ mangeårige arbejde i May Day med at oplyse om sundhed og vejen til et bedre helbred på en anden måde end vi normalt bliver, fornægter sig ikke i dette interview -

Kunsten at skabe et liv med Resultater, Retning, Mening og Kærlighed.

Mads er et fyrværkeri af oplysninger – for det hele hænger jo sammen.

Alt det vi oplever i dag er også et resultat af de beslutninger og den påvirkning, der blev taget for flere hundrede år siden og for hundrede år siden. Lige som de beslutninger vi træffer nu, vil række langt langt ind i fremtiden.

Kom til vores samtale nedenfor

De_Karlige_Kontract_new_977x200

Kunsten at Skabe et Liv med Resultater, Retning, Mening og Kærlighed

Mads Wedel-Ibsen er formand for May Day

 

MadsWedelIbsenHeilpraktiker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mads Wedel-Ibsen

Hjemmeside             LogoMayDay

Mads’ mangeårige arbejde i May Day med at oplyse om sundhed og vejen til et bedre helbred på en anden måde end vi normalt bliver, fornægter sig ikke i dette interview - Kunsten at skabe et liv med Resultater, Retning, Mening og Kærlighed. Mads er et fyrværkeri af oplysninger – for det hele hænger jo sammen. Alt det vi oplever i dag er også et resultat af de beslutninger og den påvirkning, der blev taget for flere hundrede år siden og for hundrede år siden. Lige som de beslutninger vi træffer nu, vil række langt langt ind i fremtiden.

  PortrætTilFBBoostMadsWedelIbsenHeilpraktiker

Interview

MP4

22. maj foredrag med Lene Hansson og Henrik Dilling om ernæringen og psyken. Du kan læse mere på www.mayday-info.dk og modtage May Days nyhedsbreve og holde dig orienteret om det som mange stiller spørgsmålstegn ved, men som ikke ret mange fortæller om.

MP3