Pia Tingstedt

Hjertet i LifeFullness Power er for mig, en invitation fra vores følelser
 - en invitation ind i vores energi og essens
Du finder lydfilen nederst

Jeg tror det er første gang, at jeg offentligt og i så stor en sammenhæng fortæller om - bare nogle af mine oplevelser.

Ikke fordi jeg ikke vil fortælle dem - men faktisk synes jeg, at det først giver mening for mig, at sige det nu.

Selv om det måske lyder underligt - noget af det jeg siger - for nogen, så kan jeg berolige jer med, at jeg også har begge ben solidt plantet på jorden.

God fornøjelse.

Lyt til lydfilen nedenfor
Hvem er Pia Tingstedt?

De_Karlige_Kontract_new_977x200

Den Kærlige Kontrakt - Kunsten at skabe et Liv med Resultater, Retning, Mening og Kærlighed

En Præsentation

 

 

IMG_4744b

Pia Tingstedt

Hjemmeside  

  

Jeg tror det er første gang, at jeg offentligt og i så stor en sammenhæng fortæller om mine oplevelser. Ikke fordi jeg ikke vil fortælle dem - men faktisk synes jeg, at det først giver mening for mig, at sige det nu. Selv om det måske lyder underligt - noget af det jeg siger - for nogen, så kan jeg berolige jer med, at jeg også har begge ben solidt plantet på jorden. God fornøjelse.